Frits op Vrijdag

vrijdag 19 november 2021, 16:00 - 20:00 uur

Het voelde als een eeuwigheid, maar het komt er weer aan: Frits op Vrijdag. De gezelligste vrijdagmiddagborrel van Apeldoorn.

Om welbekende reden heeft het zolang moeten duren, maar daar gaan we het niet over hebben – in blijdschap kijken we uit naar vrijdag 19 november wanneer we eindelijk weer samen komen om vrijdag op z’n best te vieren: met elkaar én Frits.

Ook in 2021 is vrijdag nog altijd Frits’ favoriete borrelmoment en dat wil hij met jou delen.

Wat kun je verwachten?

Zoals altijd staan we tijdens Frits op Vrijdag weer voor je klaar om het weekend in te luiden onder het genot van heerlijke happen en live muziek.

Die heerlijke happen – “tapas on steroids” – zijn avond- en maagvullend en worden de hele borrel lang rondgebracht door het fantastische personeel van Wijnbar & Tapperij Den Olifant.

Aanmelden

Om er ook deze eerste editie weer bij te zijn kun je vanaf nu je kaarten kopen. Kaarten kosten 10 euro per persoon.

Tafel reserveren?

Zoals altijd is er ook de mogelijkheid om een tafel voor 5 personen te reserveren voor je bedrijf, netwerk of gezelschap. Een tafel is inclusief een fles bubbels, een fles wijn en de luxe happen.

Een tafel reserveer je door te mailen naar geniet@denolifant.nl of door Frits op Facebook een bericht te sturen. Wacht niet te lang, er is een zeer beperkt aantal tafels beschikbaar.

Wij kijken reikhalzend uit naar weer een geweldige editie van Frits op Vrijdag en we hopen dat jij er bij bent.